به همت پزشكان آلمانی صورت گرفت؛

درمان اختلال ژنتیكی جنین در رحم مادر

درمان اختلال ژنتیكی جنین در رحم مادر

گوپا: پزشكان آلمانی سه جنین دارای اختلالات ژنتیكی را با استفاده از یك داروی بیوتكنولوژی در رحم مادر درمان كردند.


به گزارش گوپا به نقل از ایسنا و به نقل از ساینس، پزشكان آلمانی كلینیك دانشگاهی "ارلانگن-نورنبرگ" با پیگیری یك آزمایش پزشكی رها شده در سال 2016، در نهایت موفق به درمان اختلال ژنتیكی نوزادان در رحم مادر شدند.
سه جنین كه از اختلال "XLHED" رنج می بردند در رحم مادرانشان درمان شدند. "XLHED" یك بیماری ژنتیكی نادر است كه در آن كودكان بدون غدد عرق و شكل غیرعادی پوست، مو، ناخن و دندان هایی تیز به دنیا می آیند.
بیماران مبتلا به "XLHED" توانایی تولید پروتئینی خاصی برای تولید غدد عرق ندارند. كودكان دارای این شرایط ژنتیكی، دارای عدم تحمل گرمای شدید هستند كه در بسیاری موارد همینطور می تواند منجر به گرمازدگی شود كه زندگی فرد را تهدید می كند.
"هولم اشنایدر" نویسنده این پژوهش می گوید: این اختلال هنگامی كه افراد، جوان هستند می تواند تهدید كننده زندگی باشد. آنها بسیار سریع احساس گرما می كنند. اما هنگامی كه بزرگتر می شوند، به صورت غریزی می دانند كه چطور خویش را خنك كنند.
ین نخستین بار است كه یك جنین متولد نشده دارای اختلال ژنتیكی ارثی در رحم درمان می گردد.
این آزمایش شجاعانه شامل تزریق مواد پروتئینی در زمانی است كه غدد عرق آغاز به رشد می كنند.
این كلینیك آلمانی كه در دانشگاه "ارلانگن-نورنبرگ" واقع است، پروتكل جایگزینی پروتئین را در سال 2016 دنبال می كرد، اما داروی تولید شده كار نمی كرد.
در نهایت این مطالعه رها گردید و تولید كننده مجبور شد كسب و كار را تعطیل كند.
"كوریانا" یك پرستار آلمانی است كه هم اكنون یك پسر با این بیماری دارد. وی در مورد وضعیت ژنتیكی نادر پسرش زمانی كه پسرش دو ساله بود آگاه شد.
وی اظهار داشت: پسرم مدام گریه می كرد، زیرا بسیار احساس گرما می كرد. وی سپس دوقلو آبستن شد. سونوگرافی در هفته 21 حاملگی نشان داد كه دوقلوها هم اختلال مشابهی دارند.
كوریانا و همسرش به اشنایدر دسترسی پیدا كردند و خواهان درمان رحم با استفاده از داروی تولید شده بودند كه باآنكه در انسان ها با شكست مواجه گردید، اما در هنگام تزریق به حیوانات آبستن كار می كرد.
اشنایدر اظهار داشت: ما مردد بودیم. در این وضعیت، شما خیلی فكر می كنید. ذهن شما بیشتر درگیر خطرات است و به زندگی سه انسان فكر می كنید، اما ممكن است برای نجات دو جنین شانس داشته باشید.
اشنایدر در نهایت موافقت نمود كه روش بالینی را اجرا نماید و همینطور مجوز دانشگاه را گرفت.
وی با عنایت به این واقعیت كه پروتئین لازم برای رشد غدد عرق فقط بین هفته 20 تا 30 حاملگی مورد نیاز است، این دارو را مستقیما به كیسه های آمنیوتیك دوقلوها تزریق كرد.
اكنون كه دوقلوها به دنیا آمده اند، مادرشان می گوید كه درمان برای دوقلوهایش موثر بوده و دوقلوها می توانند به صورت طبیعی عرق كنند. با اینكه هنوز چهره شان غیرمعمولی است و چند دندان ندارند.
پس از موفقیت این آزمایش، اشنایدر برای درمان مشابه هم با والدین دیگر در ارتباط بود. این گروه همینطور موفق به درمان جنین زن دیگری بعد از آزمایش موفقیت آمیز با كوریانا شدند.
با این حال، اشنایدر معتقد می باشد باآنكه این دارو كار می كند، اما شانس شركت های بازاریابی دارو بسیار كم است، چون كه این بیماری بسیار نادر است و فقط در یك نفر از هر 25 هزار نفر رخ می دهد.
علاوه بر این، درمان بیماری در رحم خطرناك است.



1397/02/11
14:49:25
5.0 / 5
5184
تگهای خبر: تولید , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵
گوپا