درمان جدیدی برای باردیگر راه رفتن بیماران پارکینسونی

درمان جدیدی برای باردیگر راه رفتن بیماران پارکینسونی

به گزارش گوپا یک درمان جدید شامل تقلید ارسال پالس های الکتریکی توسط مغز به عضلات، امیدها را برای باردیگر راه رفتن بیماران پارکینسونی زنده کرده است.


به گزارش گوپا به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، محققان مدت ها است که به دنبال گزینه های درمانی برای بیماری پارکینسون و استفاده از باکتری های تولیدکننده دارو تا درمان های عصبی هستند. با این وجود، برخلاف همه پیشرفت ها، این بیماری با اثرات کاملاً ناتوان کننده ای که عملکردهای حرکتی را به شدت تحت تأثیر قرار می دهد و کار اغلب بیماران را به تخت یا ویلچر می کشاند، همچنان شایع است.
برای مبتلایان به پارکینسون، این امر به این علت اتفاق می افتد که یک تنظیم کننده در مغز که معمولا جریان خون کافی به مغز را هنگام ایستادن تضمین می نماید، مختل شده است.
طبق مقاله ای که در مجله علمی New England انتشار یافته است، این افت عملکردهای حرکتی به علت شرایطی به نام "افت فشار خون ارتواستاتیک" اتفاق می افتد و محققان امکان دارد حداقل برای این بخش از بیماری راهی برای درمان پیدا کرده باشند. این درمان به شکل یک ایمپلنت نخاعی است و می تواند بیماران پارکینسونی را از جا بلند و کاری کند تا باردیگر راه بروند.
دوباره راه رفتن
"جوسلین بِلوخ" و "گرگوری کورتین" جراحان مغز و اعصاب در این مطالعه فاش کردند که چنین ایمپلنتی به سه فرد که توانایی راه رفتن خویش را از دست داده بودند، اجازه راه رفتن مجدد داده است.
حالا تحقیقات جدیدتر به دنبال ارزیابی یک ایمپلنت مشابه در یک زن ۴۸ ساله است. البته این زن به پارکینسون مبتلا نیست، اما علایم شدیدی از خود نشان می داد که بعد از چند قدم راه رفتن، غش می کرد. در واقع، وی در ابتدا مبتلا به پارکینسون تشخیص داده شد، چونکه علایم او بسیار شبیه به علایم یک بیمار مبتلا به پارکینسون بود.
بعد از انجام عمل جراحی توسط "بلوخ" و "کورتین"، گزارش شد که این بیمار حالا می تواند بیشتر از ۲۵۰ متر با کمک یک واکر راه برود.
"بلوخ" به خبرگزاری فرانسه اظهار داشت: بیمار، درمان نشده است و نمی تواند در مسابقه ماراتن شرکت کند، اما این عمل جراحی به وضوح کیفیت زندگی او را بهبود بخشیده است.
این ایمپلنت چه کاری انجام می دهد؟
این ایمپلنت روش و نحوه ارسال پالس های الکتریکی توسط مغز به ماهیچه ها را تقلید می کند و تنظیم کننده ای را در مغز تحریک می کند که احتیاج به ارسال خون بیشتر را هنگام ایستادن افراد احساس می کند.
باآنکه هم اکنون محققان تنها یک مورد موفق دارند، اما این درمان امید زیادی را برای کسانی که تحت تاثیر شرایط ویرانگر پارکینسون قرار گرفته اند، بوجود آورده است. با این وجود، باید مطالعات بیشتری روی ایمپلنت نخاعی صورت گیرد تا احتمالات بیشتری برای درمان شرایط حاصل از این بیماری ظاهر شود.




منبع:

1401/01/27
19:58:36
5.0 / 5
375
تگهای خبر: باكتری , تحقیق , تولید , درمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
گوپا