تولید پوشش خوراكی برای بهبود ماندگاری میوه ها

تولید پوشش خوراكی برای بهبود ماندگاری میوه ها

گوپا: میوه ها همچون غنی ترین و ارزشمندترین مواد غذایی هستند كه پس از چیده شدن ماندگاری زیادی ندارند. اما یك پوشش جدید خوراكی می تواند به حل این مشكل كمك نماید.



به گزارش گوپا به نقل از تك اكسپلوریست، پژوهشگران هندی موفق به تولید نوعی پوشش خوراكی شده اند كه در صورت پوشاندن میوه ها با آنها، ماندگاری و عمر میوه های چیده شده به میزان شایان توجهی افزایش می یابد.
هند پس از چین از نظر میزان تولید میوه در جهان در رتبه دوم قرار دارد. این كشور در سال ۲۰۱۷ بیشتر از ۳۰۰ میلیون تن میوه و سبزی ساخته و بخش زیادی از آنرا به بازارهای جهانی صادر كرده است. ۸۰ تا ۹۰ درصد از وزن میوه های مختلف را آب تشكیل می دهد كه پس از چیده شدن میوه ها، آب آنها به تدریج تبخیر شده و در نتیجه طعم و مزه آنها تغییر می كند. مشكلات ناشی از ضعف روش های نگهداری میوه در هند موجب از دست رفتن ۲۵ تا ۳۰ درصد از آنها می شود.
در نتیجه پژوهشگران هندی یك نوع پوشش كامپوزیتی خوراكی و غیر مسموم برای پوشاندن و سالم نگهداشتن طولانی مدت میوه ها ابداع نموده اند. در این پوشش از پلی ساكارید گندم و اسید استئاریك مشتق از پلی ساكارید سبوس جو دوسر استفاده شده است.
استفاده آزمایشی از این پوشش برای افزودن بر ماندگاری میوه هایی همچون سیب، گلابی و موز موفقیت آمیز بوده و این كار از كاهش وزن و نرم و فاسد شدن میوه ها نیز جلوگیری كرده است.
با استفاده از این پوشش سیب، گلابی و موز به ترتیب به مدت ۳۰ روز، شش تا هشت روز و نه روز بدون كاهش كیفیت سالم باقی مانده اند. سهولت تولید پوشش مورد اشاره و هزینه پایین این كار همچون دیگر مزایای این روش شمرده می شود.

1398/11/26
15:37:08
5.0 / 5
4206
تگهای خبر: آزمایش , بازار , تولید , ساخت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵
گوپا