معمای قتل کهکشان ها حل شد

معمای قتل کهکشان ها حل شد

به گزارش گوپا در دورترین نقاط جهان، کهکشان ها درحال کشته شدن هستند. مکان های تشکیل ستارگان آنها درحال از بین رفتن است اما به تازگی دانشمندان دلیل این امر را یافته اند.


به گزارش گوپا به نقل از ایسنا و به نقل از تی ای، نتایج یک تحقیق جدید شواهدی را عرضه می کند که نشان داده است شرایط محیطی اطراف کهکشان ها تا حدی گسترده و نامساعد هستند که می توانند گاز مولکولی آنها را بربایند. این گاز مولکولی بعنوان سوختی برای تولد ستاره عمل می کند.
محققان این مطالعه با بررسی دقیق اطلاعات مهمی از گاز مولکولی در ۵۱ کهکشان متعلق به "خوشه دوشیزه" عرضه کرده اند. محققان این مطالعه با استفاده از ابزار رصد "ورتیکو" و "آرایه میلی متری بزرگ آتاکاما" در شیلی به نتایج جالبی دست یافته اند.
دکتر "کلودیا لاگوس"(Claudia Lagos) محقق ارشد مطالعه از مرکز بین المللی تحقیقات نجوم رادیویی دانشگاه استرالیای غربی اظهار داشت: ما می دانیم که کهکشان ها در نامساعدترین نواحی به شدت تحت تأثیر قرار دارند و منابع گازی خویش را از دست می دهند و در نهایت قادر به تشکیل ستاره های بیشتری نیستند که این امر هم برای یک کهکشان مساوی با مردن است. اما ابزار ورتیکو اطلاعات بی سابقه ای در مورد چگونگی تحت تأثیر بودن گاز مولکولی به ما عرضه می دهد و به ما امکان می دهد به صورت موثر تشخیص دهیم که چه چیزی این کهکشان ها را از بین می برد.
موقعیت کهکشان و تعامل آن با محیط اطراف آن بر توانایی کهکشان برای تشکیل ستاره تأثیر می گذارد. خوشه های کهکشانی بسیار بزرگ و داغ هستند و در نواحی دوری از کهکشان واقع شده اند.


وسعت خوشه دوشیزه در نزدیکی هفت میلیون سال نوری است و هزاران کهکشان را در دل خود جای داده است که با سرعت چند میلیون کیلومتر در ساعت از میان پلاسمای فوق داغ حرکت می کنند. این محیط به قدری سخت و نامساعد است که می تواند کل کهکشان ها را از تشکیل ستارگان در فرآیندی به نام "خاموش کردن کهکشان" منع کند. با این وجود نگران نباشید، کهکشان راه شیری ما به هیچ خوشه ای نزدیک نیست و هیچ خطری برای تخلیه گاز آن وجود ندارد.
لاگوس اظهار داشت: با کمک ورتیگو، ما مخزن گاز ۵۱ کهکشان خوشه دوشیزه را رصد کردیم. ما توانستیم یکی از دقیق ترین نقشه های توزیع گاز در کهکشان های خوشه ای را ایجاد نماییم.
این مطالعه داده های ضروری را برای درک بهتر نحوه شکل گیری ستاره ها و تکامل کهکشان ها در دورترین نقاط جهان عرضه می دهد.




منبع:

1400/08/13
12:49:30
5.0 / 5
533
تگهای خبر: تحقیق , دانشگاه , دانشمند , محققان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
گوپا