افزایش اثربخشی آموزش با توسعه فناوری های کمک یادگیری

افزایش اثربخشی آموزش با توسعه فناوری های کمک یادگیری

به گزارش گوپا، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی اظهار داشت: برای پیشرفت ذخایر شناختی درسطح آموزش و پرورش باید برنامه درسی اصلاح و نسبت به توانمندسازی معلمان و غنی سازی یادگیری در مدرسه اقدام نمود.



به گزارش گوپا به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، نشست تخصصی تیمز و پرلز با هدف بررسی جایگاه ایران در آزمون های بین المللی و عرضه روشهایی از جنس اکتساب یا توسعه فناوری برای پیشرفت این جایگاه در جهان، با حضور عطااله پورعباسی دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی، علیرضا کیامنش استاد روش پژوهش و ارزشیابی دانشگاه خوارزمی و مسعود کبیری مدیر مرکز مطالعات تیمز و پرلز ایران و عضو هیات علمی پژوهشگاه مطالعات وزارت آموزش وپرورش برگزار گردید.
پور عباسی با اعلان اینکه یکی از با اهمیت ترین محورهای فعالیت ستاد کمک به پیشرفت سرمایه شناختی دانش آموزان از مجرای توسعه فناوری های کمک یادگیری است، اظهار داشت: این فناوری ها در عصر هوش مصنوعی از عناصر ضروری توسعه زیست بوم آموزشی و تربیتی در کشور است.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی در بخش دیگر از اظهاراتش با اعلان اینکه توسعه فناوری می تواند زمینه نفوذ فناوری را در مناطق کم برخوردار کشور هم فراهم آورد، اظهار داشت: توسعه عدالت آموزشی همچون خروجی های توسعه فناوری های کمک یادگیری است.
پورعباسی همینطور با ابراز نگرانی از پایین آمدن سن بروز دمانس درکشور، آزمون های تیمز و پرلز را دماسنج عملکرد شناختی دانش آموزان دانست و بر حمایت این ستاد از حوزه بازیهای شناختی، توسعه پلت فرم های آموزشی، تولید محصولات آموزشی و توانمندسازی معلمان تأکید نمود.
کبیری دیگر سخنران این جلسه هم ضمن اشاره به نتایج عملکرد دانش آموزان در آزمون های بین المللی و ملی، بر لزوم توجه به فرهنگ و عدالت آموزشی تاکید کرد و اظهار داشت: ما نیازمند طراحی آزمون های استاندارد آموزشی هستیم که در انتهای دوره ابتدایی رصد شوند و با سنجش های دوره ای بتوانیم الگوی یادگیری و رشد قابلیت های شناختی دانش آموزان را شناسایی نماییم.
در این جلسه، علیرضا کیامنش هم ضمن اشاره به پیشینه حضور ایران در این ارزیابی ها اظهار داشت: ایران از سال ۱۳۷۲ تا حالا در آزمون های تیمز و پرلز شرکت داشته و نتایج آن برای استفاده در نظام آموزشی کشور دردسترس است. به طور خلاصه، به گزارش گوپا به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، نشست تخصصی تیمز و پرلز با هدف بررسی جایگاه ایران در آزمون های بین المللی و عرضه روشهایی از جنس اکتساب یا توسعه فناوری برای پیشرفت این جایگاه در جهان، با حضور عطااله پورعباسی دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی، علیرضا کیامنش استاد روش پژوهش و ارزشیابی دانشگاه خوارزمی و مسعود کبیری مدیر مرکز مطالعات تیمز و پرلز ایران و عضو هیئت علمی پژوهشگاه مطالعات وزارت آموزش و پرورش برگزار شد. در این نشست، علیرضا کیامنش هم ضمن اشاره به پیشینه حضور ایران در این ارزیابی ها گفت: ایران از سال ۱۳۷۲ تا حالا در آزمون های تیمز و پرلز شرکت داشته و نتایج آن جهت استفاده در نظام آموزشی کشور دردسترس است.


منبع:

1404/07/06
09:12:31
5.0 / 5
61
تگهای خبر: تولید , دانشگاه , شركت , علم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

گوپا