محققان دانشگاه استنفورد:
برای كاهش وزن میزان كالری دریافتی خویش را نشمارید!
گوپا: محققان دانشگاه استنفورد تعداد زیادی از افرادی كه اضافه وزن داشتند را طی آزمایشی بررسی نموده و دریافتند كه حذف كامل ˮكربوهیدراتˮ به كاهش وزن كمك نمی نماید.
به گزارش گوپا به نقل از ایسنا و به نقل از تك تایمز، اغلب مردم از نرم افزارهای اندازه گیری میزان كالری استفاده می نمایند تا میزان كالری های مصرفی روزانه خویش را اندازه گیری كنند اما یافته های جدید محققان نشان داده است كه بهتر است شمارش روزانه كالری های از دست رفته را متوقف كرد.
گروهی از محققان دانشگاه ˮاستنفوردˮ، 609 فرد بزرگسال كه اضافه وزن داشتند را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. دراین تحقیق رژیم مورد علاقه این افراد پرسیده شد كه رژیم ˮكم كربوهیدراتˮ را ترجیح می دهند یا رژیم ˮكم چربیˮ.
هردو گروه كه محدوده سنی آن ها میان 18 تا 50 سال بود، باید رژیم جدید انتخابی خویش را به مدت یك سال ادامه می دادند.
در رژیم گروهی كه كربوهیدرات كم را انتخاب كرده بودند، گفته شد كه ازˮآووكادوˮ، ˮسبزیجاتˮ و ˮماهی سالمونˮ استفاده كنند. همینطور شركت كنندگان به صورت دائم از روغن زیتون برای پخت و پز استفاده می كردند.
این در حالی است كه به افرادی كه رژیمی با میزان چربی كم انتخاب كرده بودند، گفته شد كه غذاهایی مانند ˮبرنج قهوه ایˮ، ˮجوˮ، ˮگوشت بدون چربیˮ، ˮعدسˮ، ˮمحصولات لبنی كم چربˮ و ˮمیوه های تازهˮ مصرف كنند.
طی پیگیری و انجام هر دو نوع رژیم، شركت كنندگان میزان كالری دریافتی خویش را یادداشت می كردند.
نتایج مطالعه
در آخر این بررسی مشاهده شد كه گروه كوچكی از شركت كنندگان طی این آزمایش وزن اضافه كردند ولی افراد دیگر حدودا 22 تا 27 كیلو وزن كم كردند.
نتایج این بررسی از آن حكایت می كند كه داشتن یك رژیم غذایی با كیفیت بالا، بسیارحائز اهمیت بوده تا درعین توجه به سلامتی، به مدیریت میزان وزن هم كمك گردد. همینطور حذف ˮكربوهیدراتˮ و مواد غذایی ˮپركالریˮ سفارش نمی گردد. زیرا افرادی كه این روش را انجام دادند، نه تنها وزن كم نكردند، بلكه اضافه نیزكردند.
كریستوفر گاردنر محقق دانشگاه استنفورد اظهار كرد، كیفیت رژیم غذایی هم برای ˮكنترل وزنˮ و هم برای ˮسلامتی در دراز مدتˮ، مسئله ای مهم به حساب می آید.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب