پیش بینی احتمال حیات در دیگر سیارات به كمك هوش مصنوعی

پیش بینی احتمال حیات در دیگر سیارات به كمك هوش مصنوعی

گوپا: برپایه گفته های محققان دانشگاه ˮپلیموثˮ(Plymouth) پیشرفت های هوش مصنوعی می تواند به ما در پیش بینی احتمال زندگی در دیگر سیارات كمك نماید.



به گزارش گوپا به نقل از ایسنا و به نقل از فیز، در این مطالعه از "شبكه های عصبی مصنوعی"(ANNs) برای طبقه بندی سیارات به پنج نوع برای تخمین احتمال زندگی در هر كدام از آنها، استفاده شده است.

این تحقیق امروز توسط "كریستوفر بیشاپ"(Christopher Bishop) در گردهمایی"هفته نجوم وعلوم فضایی اروپا"(EWASS) در لیورپول عرضه شده است.

شبكه های عصبی مصنوعی سیستم هایی هستند كه تلاش می كنند تا همانند مغز انسان چیزها را بیاموزند.

آنها یكی از ابزارهای اصلی مورد استفاده در یادگیری ماشین هستند و در شناسایی الگوهایی كه برای مغز بیولوژیكی پردازش آنها بسیار پیچیده است، خیلی خوب عمل می كنند.

تیم مركز رباتیك و سیستم عصبی دانشگاه پلیموث، شبكه خویش را برای طبقه بندی سیارات به پنج نوع مختلف زمین كنونی، زمین اولیه، سیاره مریخ، زهره و تیتان بزرگ ترین قمر زحل تنظیم كرده اند. تمام این پنج جرم(سیارات)، یكی از اجزای قابل سكنی در منظومه شمسی ما هستند.

بیشاپ اظهار داشت: ما همینطور برنامه داریم تا از آنتن های فرنل بزرگ، قابل گسترش، برای فرستادن داده ها به زمین از پروب بین ستاره ای در فواصل بزرگ استفاده نماییم.

مشاهدات جوی از پنج منظومه خورشیدی بعنوان ورودی به شبكه عرضه می شوند. بیشاپ شبكه را با بیش از صدها پروفایل طیفی گوناگون آموزش داده است، كه هر كدام با چند صد پارامتر، وضعیت سكونت را ارتقا می دهند.

تاكنون پلت فرم های شبكه در آزمایش های طیفی خوب عمل كرده اند كه پیش از این دیده نشده بود.

دكتر "آنجلو كنگلوسی"(Angelo Cangelosi) سرپرست پروژه می گوید: با عنایت به نتایج بدست آمده تاكنون، این روش می تواند برای طبقه بندی انواع مختلفی از سیارات فرا خورشیدی با استفاده از نتایج حاصل از مشاهدات زمینی بسیار مفید باشد.






1397/01/16
21:17:47
5.0 / 5
4614
تگهای خبر: دانشگاه , شبكه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴
گوپا