رئیس دانشگاه صنعتی امیركبیر اعلام كرد

استفاده از آموزش مجازی تنها در مواردی خاص

استفاده از آموزش مجازی تنها در مواردی خاص

به گزارش گوپا، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تکیه بر این که در سال تحصیلی جدید، آموزش مجازی تنها در مواردی خاص اجرا می شود، اظهار داشت: ظرفیت خوابگاه های ما حدودا به دوران قبل از کرونا بازگشته است.


دکتر سید حسن قدسی پور در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: ما می خواهیم در سال تحصیلی جدید، در کنار آموزش حضوری از آموزش مجازی نیز استفاده نمائیم ولی به هیچ وجه صلاح نمی دانیم که آموزش مجازی جایگزین آموزش حضوری شود.
وی افزود: آموزش باید حتما بصورت حضوری باشد و از شیوه مجازی تنها در مواردی خاص مانند حل تمرین ها، پروژه ها، تبادل نظر میان دانشجویان و اساتید( به سبب فاصله ها و مسافت) در شرایطی خاص استفاده نمود. مهم ترین فاکتور استفاده از آموزش مجازی، زمانی است که کمکی شود به دانشجویی که می خواهد درس بخواند. به عنوان مثال، دانشجوی دکتری، باید درس بخواند، تحقیق کند، علاقمند باشد و زمان زیادی برای دروس خود بگذارد. در چنین مواردی، استفاده از فضای مجازی برای چنین دانشجویانی بسیار کمک کننده و مفید می باشد. اما برای دانشجویی که به دروس خود اهمیت چندانی نمی دهد و شاید در انجام وظایف خود کاهلی کند، فضای مجازی مانند سم عمل می کند و اصلا فایده ای ندارد.
رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به نزدیک شدن به شروع سال تحصیلی جدید اشاره کرد: با برنامه ریزی های انجام شده در دانشگاه امیرکبیر، در سال تحصیلی جدید، تقریباً به اغلب دانشجویان متقاضی خوابگاه ارائه می دهیم. ظرفیت پذیرش دانشجو تقریباً به روزهای قبل از شیوع ویروس کرونا بازگشته است. چونکه خوابگاه های دانشگاه صنعتی امیرکبیر متعلق به خود دانشگاه بوده است و تنها در مورد دانشجویانی اندکی مشکل داریم که تحصیل آنها به سبب کرونا طولانی شده است. شاید این دانشجویان مجبور باشند چند روز بدون خوابگاه باشند و ممکنست استفاده از خوابگاه برای تعدادی از این دانشجویان با تاخیر همراه باشد.
دکتر قدسی پور با اعلان اینکه ما در جذب هیأت علمی بسیار فعال عمل می نماییم، اظهار داشت: از افرادی که از جانب بنیاد ملی نخبگان معرفی می گردند، در جذب به عنوان هیات علمی استقبال می نماییم و خودمان هم بدنبال مسیرهایی هستیم که در جذب اعضای هیأت علمی عملکرد فعال تری داشته باشیم.
رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در آخر با اشاره به نحوه پذیرش دانشجو دکتری اشاره کرد: در همه کشورهای دنیا، استاد، دانشجو را انتخاب می کند و دانشجو مستقیما با استاد مکاتبه می کند و بعد از آن تصمیم گیری با استاد است که دانشجو متقاضی را پذیرش کند یا خیر. در این میان، دانشجویان متقاضی همکاری با اساتیدی که به نام و تواناتر هستند، بیشتر است که موجب می شود ظرفیت پذیرشاین اساتید محدودتر باشد.. در چنین شرایطی استاد انتخاب می کند که کدام دانشجو را بپذیرد. ما نیز می توانیم در کشورمان با چنین روشی دانشجو بپذیریم.




منبع:

1401/07/09
08:14:09
5.0 / 5
213
تگهای خبر: تحقیق , دانشگاه , علم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
گوپا