علل مهاجرت سرمایه ها از اکوسیستم نوآوری استانهای کم برخوردار کشور

علل مهاجرت سرمایه ها از اکوسیستم نوآوری استانهای کم برخوردار کشور

به گزارش گوپا، مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری استان لرستان ضمن اشاره به چالش های سرمایه گذاری در استانهای کم برخوردار، اظهار داشت: این امر باعث مهاجرت استارت آپ ها از این استان ها خواهد شد.


به گزارش گوپا به نقل از ایسنا، آرش فره وشی در چهل و سومین رویداد دوشنبه های استارت آپی ویژه استارت آپ های استان لرستان که بامداد امروز بصورت آنلاین در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، با انتقاد نسبت به پشتیبانی از اکوسیستم نوآوری در استانهای کمتر برخوردار، اظهار داشت: قوانین کشور که در این عرصه تدوین و مصوب شده، خوب است ولی در این قوانین مانع از سرمایه گذاری در استانهای کم برخوردار شده است.
وی افزود: در طول ۸ سال جنگ، استان لرستان یکی از استانهای لطمه دیده از جنگ شد، ولی به عنوان استان جنگ زده قلمداد نشد و به سبب عدم پشتیبانی از ما، خیلی از سرمایه ها، از این استان مهاجرت کردند.
فره وشی، با انتقاد به تعدادی از قوانین مصوب کشور، تصریح کرد: برخی از قوانین مصوب در حوزه پشتیبانی از شرکت های دانش بنیان به ضرر استانهای محروم شده است؛ نمونه آن ماده ۱۱ قانون جهش تولید است.
مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری استان لرستان با تأکید بر این که سرمایه گذاری ها در زمینه نوآوری بیشتر به سمت اکوسسیتم های بالغ تر و پویاتر می روند، اشاره کرد: این شرایط باعث شده تا استارت آپ ها در این استان ایجاد نشوند و یا اگر کسب وکار دانش بنیانی راه اندازی شود، از این استان مهاجرت کنند.
فره وشی با اعلان اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی در اصلاح این وضعیت می تواند نقش داشته باشد، افزود: دراین زمینه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری می تواند نقش مؤثری داشته باشد.
وی برگزاری رویدادهای جذب سرمایه صندوق نوآوری را تلاش مثبت در جذب سرمایه در این استان عنوان نمود و اظهار داشت: منابع ملی برای همه استانهای کشور است و لازم است همه کشور از این منابع منتفع شوند.




منبع:

1402/02/18
14:43:24
5.0 / 5
311
تگهای خبر: تولید , سرمایه گذاری , سیستم , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
گوپا