توافق وزارت علوم و بنیاد ایران پیشرفته برای ایجاد پارک علم و فناوری با تأکید بر هوش مصنوعی در تهران

توافق وزارت علوم و بنیاد ایران پیشرفته برای ایجاد پارک علم و فناوری با تأکید بر هوش مصنوعی در تهران

به گزارش گوپا، به دنبال توسعه همکاریهای مشترک بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بنیاد ایران پیشرفته در حوزه فناوری و مسایل نخبگانی، دکتر محمد مخبر، موسس این بنیاد و مشاور و دستیار ویژه مقام معظم رهبری، با حاضر شدن در وزارت عتف، با دکتر حسین سیمایی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دیدار و گفتگو کرد.


به گزارش گوپا به نقل از ایسنا، دکتر مخبر در این رویداد با دکتر حسین سیمایی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دیدار و در عرصه فناوری و مسایل نخبگانی گفت و گو کرد.
در این نشست، پیشنهاد ایجاد پارک علم و فناوری پیشرفته با محوریت هوش مصنوعی و فناوری های نو در شهر تهران با سرمایه گذاری بنیاد ایران پیشرفته عنوان شد.
همین طور در عرصه فرهنگی و در رابطه با نخبگان و دانشجویان، توافقاتی میان وزارت علوم و بنیاد ایران پیشرفته صورت پذیرفت. برگزاری رخدادهایی چون «فکرآورد»، همکاری در امور رفاهی مانند توسعه خوابگاه های دانشجویی، تجهیز لابراتوار های دانشگاه ها و سرمایه گذاری در عرصه های مورد نیاز همچون این توافق ها بود.
این دیدار دومین دیدار وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مشاور و دستیار ویژه مقام معظم رهبری بود که در آن قرار شد همکاری ها در قالب یک تفاهم نامه رسمی دنبال شود.
به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بنیاد ایران پیشرفته، نهادی است که به دستور مقام معظم رهبری تأسیس شده و ماموریت دارد در عرصه نخبگان و جوانان کارهای راهبردی خودرا گسترش دهد.

به طور خلاصه برگزاری رخدادهایی چون فکرآورد، همکاری در امور رفاهی مانند توسعه خوابگاه های دانشجویی، تجهیز آزمایشگاه های دانشگاه ها و سرمایه گذاری در زمینه های مورد نیاز همچون این توافق ها بود.
1404/08/03
10:20:57
5.0 / 5
10
تگهای خبر: آزمایش , تحقیق , دانشگاه , سرمایه گذاری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

گوپا