محققان آمریكایی:
لبنیات احتمال مبتلا شدن به سرطان پروستات را زیاد می كند
به گزارش گوپا محققان دریافته اند كه مصرف فرآورده های لبنی منجر به افزایش احتمال مبتلا شدن به سرطان پروستات می شود.
به گزارش گوپا به نقل از ایسنا و به نقل از نیوزویك، قبل از این مطالعات نشان داده بود كه میان مصرف فرآورده های لبنی و سرطان پروستات ارتباط وجود دارد.
از آنجا كه بزرگترین گروه مصرف كننده لبنیات، كشورهای غربی هستند، این بیماری در این كشورها شیوع بیشتری دارد.
این در حالی است كه سرطان پروستات در كشورهای آسیایی كه مصرف لبنیات در آنها كمتر است، بسیار كمتر شایع است.
یك تیم تحقیقاتی از كلینیك "مایو" در آمریكا برای كسب اطلاعات بیشتر، بیشتر از ۴۷ مقاله را كه در سال های ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۷ انتشار یافته بودند، بررسی كردند كه تعداد شركت كنندگان آنها در كل به بیشتر از یك میلیون نفر می رسید.
در نهایت محققان به این نتیجه رسیدند كه افراد گیاهخوار و خام گیاهخوار با خطر كم مبتلا شدن به سرطان پروستات مواجهند.
این در حالی است كه مصرف محصولات حیوانی و به صورت ویژه لبنیات همچون شیر و پنیر، افراد را با خطر زیاد مبتلا شدن به سرطان پروستات مواجه می كرد.
سالیانه حدود ۱۷۴ هزار و ۶۵۰ نفر فرد جدید مبتلا به سرطان پروستات شناسایی می شوند كه این آمار سبب می شود این بیماری به جز سرطان پوست، شایع ترین شكل مبتلا شدن به بیماری در مردان باشد.
پس از سرطان ریه، سرطان پروستات دومین علت اصلی مرگ و میر در آمریكا در اثر مبتلا شدن به سرطان است كه سالیانه حدود ۳۱ هزار و ۶۲۰ نفر قربانی می گیرد.
این بیماری در مردان بالای ۶۶ سال و با ملیت آمریكایی-آفریقایی شایع تر است.
در اوایل سال جاری بود كه یك مطالعه جداگانه نشان داد كه مصرف قارچ می تواند احتمال مبتلا شدن به سرطان پروستات را كم كند.
محققان سفارش كرده اند كه داشتن یك رژیم غذای خاص خیلی بهتر از مصرف تنها یك ماده غذایی است.
به این ترتیب به جای استفاده زیاد از قارچ، مردان می توانند طیف وسیعی از سبزیجات، غلات سبوس دار و میوه ها را بعنوان یك رژیم غذایی متعادل مصرف كنند و به سلامت بدن خود كمك كنند.
نتایج این پژوهش در مجله " Journal of the American Osteopathic Association" منتشر شد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب