در سنگاپور؛
فروش گوشت جوجه تولید شده در آزمایشگاه شروع می شود
رستورانی در سنگاپور برای نخستین بار فروش گوشت جوجه تولید شده در آزمایشگاه را آغاز نموده و آنرا تا پیش از اختتام سال 2020 در دسترس علاقمندان قرار می دهد.
به گزارش گوپا به نقل از سی نت، ناگت های جوجه این رستوران سنگاپوری با بهره گیری از سلول های بنیادی جوجه تولید شده اند و با این تحول سنگاپور به نخستین کشور جهان مبدل شد که مجوز مصرف عمومی چنین گوشتی را صادر کرده است.
انتظار می رود در آینده و بعد از مصرف عمومی گوشت جوجه آزمایشگاهی و مشخص شدن میزان پذیرش این نوع گوشت در جوامع مختلف، شاهد تولید و مصرف گوشت آزمایشگاهی گاو و بره نیز باشیم.
در پروسه تولید گوشت آزمایشگاهی هیچ حیوانی کشته نمی گردد و با کشت سلول های حیوانات در محیط آزمایشگاه و تغذیه کردن این سلول ها با مواد مغذی در راکتورهای زیستی کوچک زمینه برای رشد آنها فراهم می شود.
بر اساس برنامه ریزی دولت سنگاپور تا سال ۲۰۳۰ بیش از ۳۰ درصد گوشت مصرفی در این کشور در محیط آزمایشگاهی تولید خواهد شد. مزیت استفاده از این روش آنست که با بهره گیری از تنها یک سلول می توان مقدار نامحدودی گوشت تولید کرد. کاهش کشتار حیوانات، کمتر شدن مصرف آب و گیاهان، مقابله با جنگل زدایی و کاهش تولید گازهای گلخانه ای که به حفظ بهتر محیط زیست می انجامد همچون مزایای تولید و مصرف گوشت آزمایشگاهی تلقی می شود.
گفتنی است کشورهایی مانند آمریکا، چین و برخی کشورهای اروپایی نیز سرمایه گذاری برای تولید گوشت آزمایشگاهی را آغاز نموده اند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب