پژوهشگران چینی انجام دادند
تولید نوعی باتری كه تنفس می كند!
گوپا: پژوهشگران چینی با استفاده از مواد كامپوزیت و كربنات سدیم موفق به توسعه یك باتری قابل شارژ شده اند.
به گزارش گوپا به نقل از ایسنا و به نقل ازچاینادیلی، پژوهشگران چینی در مطالعات اخیرشان با استفاده از مواد كامپوزیت و كربنات سدیم موفق به توسعه یك باتری قابل شارژ شده اند كه باتری مذكور هنگام تخلیه از كربن دی اكسید هوا استفاده می نماید.
گروهی از پژوهشگران به رهبری "چن جون"(Chen Jun)، استاد دانشكده شیمی "دانشگاه نانكای"(Nankai University) شهر تیانجین، توانستد یك باتری كه ظرفیت آن ۳۵۰ میلی آمپر ساعت و چگالی انرژی آن ۱۸۰ وات ساعت در كیلوگرم (Wh/kg) است را تولید كنند.
باتری مذكور هنگام تخلیه، از هوا اكسیژن دریافت كرده و هنگام شارژ شدن اكسیژن را در هوا آزاد می كند و بنابراین نام آن را باتری "قابل تنفس"(breathable) نامیده اند.
تولید بیش از اندازه سدیم، ابتدا سبب تولید دندریت در قطب منفی شده و سپس سبب تولید اتصال كوتاه می گردد. تولید سدیم نیاز به مصرف انرژی زیادی در الكترولیز سدیم كلرید یا هیدروكسید سدیم دارد. محققان چینی مواد كامپوزیت كربنات سدیم را در نانولوله های كربنی تولید كردند و با كنترل ظرفیت باتری، به صورت موثر تشكیل دندریت ها را متوقف ساختند.
باتری سدیم كربن دی اكسید از باتری لیتیوم هوا كه از اكسیژن برای تخلیه استفاده می نماید، بهتر است. همینطور باتری سدیم دی اكسید كربن خیلی به صرفه تر و مفیدتر است.
از آنجایی كه ۹۵ درصد هوای سیاره مریخ از دی اكسید كربن تشكیل شده، این باتری یك منبع انرژی خوب برای كاوشگر مریخ هم خواهد بود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب