افزایش 4 برابری جهانی تولید انرژی های تجدیدپذیر طی 10 سال
به گزارش گوپا پژوهشگران اظهار كردند: سرمایه گذاری در حوزه انرژی های تجدیدپذیر طی ده سال گذشته، 4 برابر، رشد داشته است.
به گزارش گوپا به نقل از ایسنا و به نقل از ارث، طبق گزارش Renewable Energy Investment 2019، سرمایه گذاری جهانی در انرژی های تجدیدپذیر طی دهه گذشته 2.6 تریلیون دلار بوده، بطوریكه ظرفیت آن از 414 گیگاوات درانتها سال 2009 به 1650 گیگاوات تا آخر سال 2019 می رسد كه چهاربرابر خواهد بود.
نویسندگان گزارش عنوان كردند كه اگر این انرژی سبز نبود، انتشار گازهای دی اكسیدكربن جهان در سال قبل حدود دو گیگا تن بیشتر بود، با این وجود، انتشار گازهای گلخانه ای در جهان بین سال های 2009 تا 2019 حداقل 10 درصد افزایش داشته است.
سرمایه گذاری 3.1 تریلیون دلاری انرژی خورشیدی در جهان از 25 گیگاوات در شروع سال 2010 به 663 گیگاوات امسال رسیده است. چشم انداز این موضوع، تامین انرژی كافی برای تولید برق مورد نیاز 100 میلیون از 128 میلیون خانوار در ایالات متحده است.
پژوهشگران اظهار كردند: میزان هزینه های انرژی های تجدیدپذیر طی 10 سال قبل بسیار كمتر شده است و از سال 2009 به 81 درصد در بخش انرژی خورشیدی و 46 درصد در حوزه انرژی بادی كاهش یافته است.
افت شدید هزینه در برق تولیدی از باد و خورشید طی سال های اخیر، انتخابی را پیش روی سیاست گذاران قرار داده است، این فناوری ها همیشه كم كربن بوده و نسبتا سریع ساخته می شوند. هم اكنون در خیلی از كشورهای جهان، انرژی های بادی یا خورشیدی از ارزان ترین گزینه ها برای تولید برق هستند.
چین بزرگترین سرمایه گذار در بخش انرژی های تجدیدپذیر بوده و بین سال های 2010 تا نیمه اول سال 2019، 758 میلیارد دلار سود برای این مساله تعهد كرده است. ایالات متحده با سرمایه گذاری 356 میلیارد دلاری در رتبه دوم و پس از آن، ژاپن با 202 میلیارد دلار در جایگاه بعدی قرار گرفته است.
فناوری استفاده از انرژی باد، خورشید یا زمین گرمایی در دسترس می باشد. این انرژی ها رقابتی و پاك هستند. طی 10 سال گذشته، آلمان توانسته دو سوم انرژی مورد نیاز را از انرژی های تجدیدپذیر تولید نماید.
همه می دانیم كه انرژی های تجدیدپذیر برای مقابله با تغییرات آب وهوایی و رشد اقتصادی منفعت دارند، با وجود این، حدودا به اندازه كافی در این بخش سرمایه گذاری نمی نماییم تا مصرف برق، حمل و نقل و گرما را كنترل نماییم و گرمایش جهانی را كاهش دهیم.
پژوهشگران اظهار كردند: منابع تجدیدپذیر توانسته اند 12.9 درصد از برق جهانی را در سال 2018 تامین كنند كه به این طریق از انتشار دو میلیارد تن دی اكسیدكربن هم جلوگیری شده است.
اگر می خواهیم به آینده ای مطمئن و پایدار برسیم باید در بخش انرژی های تجدیدپذیر كارهای بیشتری انجام دهیم و زیرساخت های مورد نیاز را فراهم نماییم. سرمایه گذاری در این بخش، در آینده ای پایدار و سودآور نقش دارد.
منبع: گوپا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب