كمك دانشگاه كمبریج به كشورهای آفریقایی در بحران كرونا

كمك دانشگاه كمبریج به كشورهای آفریقایی در بحران كرونا

گوپا: یك تیم تحقیقاتی از دانشگاه ˮكمبریجˮ با هدف استفاده در كشورهایی با درآمد متوسط، دستگاه ونتیلاتور با منبع باز می سازد.


به گزارش گوپا به نقل از ایسنا و به نقل از كمبریج ایندپندنت، در این روزها كه "كروناویروس" در اغلب كشورهای دنیا شیوع پیدا كرده است، یكی از دستگاه های مهم و اساسی برای كمك به نفس كشیدن بیماران مبتلا به "كووید-۱۹"، "ونتیلاتور" است.
دستگاه تنفس مصنوعی یا ونتیلاتور دستگاهی است كه كار تنفس را برای بیمارانی كه بطور موقت یا دائم گرفتار مشكلات تنفسی هستند انجام می دهد. به عبارت دیگر در ریه می دمد و درنگ می كند و بازدم خودبخود انجام می شود.
از طرفی دیگر، با افزایش شمار مبتلایان به "كووید-۱۹"، خیلی از كشورها با كمبود این دستگاه مواجه گشته اند.
سازمان بهداشت جهانی هم اخیرا اعلام نمود كه كشورهای آفریقایی با كمبود شدید ونتیلاتور مواجهند و در بیمارستان های عمومی سراسر ۴۱ كشور آفریقایی، در مجموع كمتر از دو هزار دستگاه ونتیلاتور وجود دارد. همین طور ۱۰ كشور آفریقایی فاقد هرگونه دستگاه ونتیلاتور در بیمارستان های خود هستند.
در این راستا، یك تیم تحقیقاتی از دانشگاه كمبریج، مبادرت به حل این مشكل كردند و برای كشورهای آفریقایی ونتیلاتورهایی منبع باز تحت عنوان "OVSI" ساختند كه می تواند به سرعت و با قیمتی كم ساخته شود.




طراحی منبع آزاد این ونتیلاتور به كاربران آن این امكان را خواهد داد كه بنا به نیاز خود با دستگاه سازگار شوند.
این دستگاه می تواند به سرعت و با تعداد بالا، در سراسر آفریقا تولید شود. قیمت آن هم حدودا یك دهم ونتیلاتورهای فعلی برآورد شده است.
تیم تحقیقاتی این پروژه كه متشكل از ۶۰ نفر است، این دستگاه را در یكی از آزمایشگاه های دانشگاه كمبریج ساختند.
پژوهشگران در حال كار هستند تا نمونه نخستین ونتیلاتور ساخت خودرا به دستگاهی تبدیل كنند كه به راحتی تولید می شود.




منبع:

1399/02/04
20:32:11
5.0 / 5
2747
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
لینک دوستان گوپا
گوپا