با مطالعه روی افراد ایرانی، آمریكایی، چینی و ایتالیایی مشخص شد

فلفل تند بخورید تا عمر طولانی تری داشته باشید

فلفل تند بخورید تا عمر طولانی تری داشته باشید

یك مطالعه جدید ارتباط خوردن فلفل تند با میزان پایین تر مبتلاشدن به انواع سرطان و مشكلات قلبی و عروقی را نشان داده است و می گوید مردم با خوردن فلفل های تند می توانند عمر طولانی تری داشته باشند.


به گزارش گوپا به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، مطالعه جدیدی که همین هفته در همایش مجازی انجمن قلب آمریکا در سال 2020 ارائه شد، نتیجه گیری شگفت انگیزی داشته است که می گوید خوردن فلفل تند، طول عمر را بیشتر می کند.
تحقیقات قبلی نشان داده بود که فلفل های تند می توانند دارای اثرات ضد التهابی، آنتی اکسیدانی، ضد سرطانی و کاهنده قند خون باشند. یک مطالعه در سال 2017 که بیش از 16 هزار آمریکایی را طی تقریباً 20 سال تحت نظر داشت، نشان داد که کسانی که بیشتر از همه فلفل تند می خورند، احتمال مرگ زودرس در آنها 13 درصد کمتر است.
حالا در این مطالعه جدید، دانشمندان، سلامت و عادات غذایی بیش از 570 هزار نفر در ایالات متحده، ایتالیا، چین و ایران را بررسی کردند و نتیجه گیری آنها این بود که افرادی که بطور منظم فلفل تند می خورند، دارای موارد زیر هستند:
کاهش 25 درصدی در مرگ در حالت کلی
کاهش 23 درصدی در مرگ و میر ناشی از مبتلاشدن به سرطان
کاهش 26 درصدی در مرگ و میر حاصل از مشکلات قلبی و عروقی
"بو ژو" نویسنده ارشد این مطالعه که در انستیتوی قلب کلیولند اوهایو متخصص قلب است، به روزنامه انگلیسی ایندیپندنت اظهار داشت: ما متعجب شدیم که دریافتیم مصرف فلفل تند با کاهش کلی خطر مرگ و مرگ و میرهای ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی و مبتلاشدن به سرطان هم راه است.
این مطالعه جدید دقیقا مشخص نکرده که کدام نوع فلفل توسط شرکت کنندگان در این مطالعه خورده شده است، یا اینکه چه مقدار یا در چه بازه های زمانی مصرف شده است و همانند مطالعه سال 2017 و سایر مطالعات قبلی، این مطالعه نیز رابطه علت و معلولی را در این مساله نشان نداد، فقط ارتباط بین خوردن فلفل تند و کاهش مرگ و میر را نشان داده است.
بعنوان مثال، در این تحقیق به این پرسش پاسخ داده نشده است که آیا افرادی که فلفل تند می خورند، بطور کلی سبک زندگی سالم تری دارند یا نه. با این وجود بنظر می رسد اگر می خواهیم سلامتی خودرا بهبود بخشیم و طول عمر بیشتری داشته باشیم، باید فلفل تند را در رژیم غذایی خود قرار دهیم.
فلفل تند یا چیلی از خانواده بادنجانیان(Solanaceae) است. این خانواده شامل گیاهان خوراکی مانند گوجه فرنگی، سیب زمینی، بادنجان، فلفل دلمه ای و فلفل قرمز است. همین طور شامل گیاهانی است که برای تهیه داروهای "اسکوپولامین" برای درمان بیماریهای حرکتی، "آتروپین" برای تنظیم ضربان قلب، "نیکوتین" و "هیوسیسیامین" استفاده می شود. "هیوسیسیامین" ماده فعالی در سموم باستانی و برخی داروهای مدرن است.
فلفل های تند، گرمای خودرا از ترکیبی به نام "کپسایسین" می گیرند. تندی فلفل های چیلی با واحدی به نام واحد حرارتی اسکوویل(SHU) اندازه گیری می شود و همه پستانداران هنگام خوردن فلفل تند احساس درد می کنند. با این وجود، پرندگان این حس را در مورد آنها ندارند، به این معنا که آنها می توانند بدون اینکه بسوزند، دانه های فلفل های تند را در طبیعت پخش کنند.
منشاء فلفل های چیلی از منطقه "آمریکای میانه"(Mesoamerica) است که از مکزیک مرکزی تا شمال کاستاریکا را شامل می شود. فلفل های چیلی توسط قوم مایا و آزتک از 5000 سال پیش از میلاد برای طعم دادن به غذا و همین طور درمان بیماریها استفاده می شده است.
بنابراین، دفعه بعد که سر سفره غذا نشستید، در صورت استفاده از فلفل تند، علاوه بر لذت بردن از غذای خود ممکنست زندگی خودرا نیز نجات دهید.



1399/08/29
21:29:53
5.0 / 5
1247
تگهای خبر: تحقیق , دانشمند , سفر , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
گوپا