آسمان خراشی كه با وزش باد می چرخد

آسمان خراشی كه با وزش باد می چرخد

به گزارش گوپا یک معمار ترکیه ای پرده از جدید ترین طراحی خود برای یک آسمان خراش برداشته است که می تواند با وزش باد بچرخد و از چرخش خود انرژی الکتریکی تولید نماید.


به گزارش گوپا به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، در حالیکه مهندسی به دانش و تخصصی غیرقابل تصور رسیده است، به نظر می آید طراحی های آینده نگرانه شبیه به فیلمهای علمی-تخیلی بیشتر از هر زمان دیگری امکان پذیر شده است.
حالا آسمان شهر دبی در امارات متحده عربی که به آسمان خراش هایش مشهور است، در آینده ای نه چندان دور میزبان یک آسمان خراش دیگر با طراحی معمار ترک تبار به نام "هایری آتاک"(Hayri Atak) خواهد بود که با وزش باد به چرخش درآید.
این آسمان خراش که "برج اسکوال"(Squall Tower) نام نهاده شده است، اخیرا در وبسایت و حساب های کاربری این معمار ترکیه ای در شبکه های اجتماعی رونمایی شده است و نمای گسترده ای از این برج را عرضه می دهد.
طراحی "برج اسکوال" که حاصل همکاری "هایری آتاک"، "کان کلیداک"، "بوشرا کوکسل" و "کبری تورک" است، یک پروژه مفهومی است که سه پارامتر مختلف را به مناسب ترین روش ترکیب کرده است. این معماران از توربین های عمودی بادی الهام گرفته اند و این برج برخلاف آسمان خراش هایی که در مقابل وزش باد مقاومت می کنند، با آن به حرکت درمی آید.


این برج دارای سه قسمت روبان شکل است که برای چرخش آهسته و با سرعت ثابت طراحی شده اند. این سه بخش حول یک محور مرکزی می گردند، جایی که شاخه های مختلف بیرون آمده از محور مرکزی همه چیز را به هم متصل می کنند.
طراحان می گویند: چرخش این برج با حداقل میزان اعوجاج به لطف طراحی هر قسمت روبان شکل امکانپذیر خواهد بود.
این برج با یا بدون وزش باد در هر ۴۸ ساعت یک مرتبه به صورت کامل می چرخد و به ساکنان خود این امکان را می دهد تا دید کاملی به شهر دبی داشته باشند.
"آتاک" می گوید که این برج حتی قادر خواهد بود که مستقل از جهت وزش باد عمل کرده و چرخش خویش را تکمیل کند و انرژی الکتریکی تولید نماید.
"برج اسکوال" دارای یک سکوی مخصوص فرود و برخاست بالگرد بر فراز محور مرکزی خود است که به رجوع کنندگان و بازدیدکنندگان امکان می دهد با بالگرد از قسمت بالا به آن دسترسی داشته باشند.
هم اکنون معلوم نیست که ساخت و ساز "برج اسکوال" از چه زمانی آغاز خواهد شد و اینکه اصلا ساخته خواهد شد یا خیر، اما اگر این برج ساخته شود، اساسا در لیست شگفتی های مهندسی جهان قرار خواهد گرفت.



1399/11/06
17:56:44
0.0 / 5
1002
تگهای خبر: آینده , تولید , ساخت , سایت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
گوپا